Ik ben huisdiereigenaar

Spoed- & Verwijscentrum voor Dieren bezoeken

U bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze kliniek, maar voor een bezoek is een verwijzing van uw eigen dierenarts wel noodzakelijk. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 085 – 48 77 090 of stuur een mail naar info@spoedenverwijskliniek.nl

Bij spoedgevallen

Uw eigen dierenarts zal contact met ons opnemen bij een spoedgeval. Om uw huisdier direct de juiste zorg te bieden moeten wij goed voorbereid zijn. Direct contact met uw dierenarts is daarom essentieel.

Wees voorbereid

Zorg ervoor dat uw huisdier nuchter (niet eten, wel water drinken) naar de afspraak komt. Bij een ingreep of onderzoek kan dit namelijk noodzakelijk zijn. Klik hier voor onze tips wanneer u met uw kat onze kliniek bezoekt.

Aan de balie

Voor een afspraak moet u zich eerst bij de balie melden. Indien uw huisdier verzekerd is, laat dit dan wel aan ons weten. Vergeet uw pasje met verzekeringsgegevens niet! Wanneer u een hond of kat bij zich heeft, vragen wij u deze direct te wegen.

Uitloop

Het kan voorkomen dat een afspraak uitloopt door een spoedgeval of een operatie die uitloopt. Onze medewerkers zullen u dit tijdig laten weten.

Tijdens de afspraak

Het is altijd spannend als uw dier voor een afspraak bij ons langskomt. Houd er rekening mee dat er aanvullende onderzoeken nodig zijn. Dit zullen wij altijd in overleg met uw eigen dierenarts doen. Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat er een operatie nodig is. Dit kan in veel gevallen bij uw eigen dierenarts.

Bij operaties

Wanneer uw huisdier geopereerd moet worden, dan spreken wij een tijd met u af wanneer u het huisdier kunt brengen. In sommige gevallen is het toegestaan dat u meekijkt wanneer het huisdier onder narcose wordt gebracht. Tijdens de operatie is dit niet mogelijk. Zo blijft de operatiekamer steriel.

Nadat u het huisdier hebt gebracht, vertellen wij het mogelijke tijdstip waarop u een telefoontje kunt verwachten. Wij lichten u dan in over het verloop van de operatie en de eventuele ophaaltijd. In veel gevallen kan uw huisdier op de dag van de operatie naar huis. Wanneer er meer intensieve zorg nodig is, laten wij dit u tijdig weten.

Nazorg

Bij enkele gevallen zullen er controles plaatsvinden in onze kliniek. Daarna dragen wij de zorg over aan uw eigen dierenarts. Die krijgt uiteraard ook een verslag van alle uitgevoerde onderzoeken en ingrepen.

Routebeschrijving

Er is voldoende parkeergelegenheid op ons terrein. Het adres:

Bijdorp-West 12
2992 LC Barendrecht

Kosten

U wilt duidelijkheid over de kosten. Dat begrijpen wij heel goed! Van bepaalde onderzoeken en ingrepen kunnen wij een kostenraming geven. Deze proberen we zo specifiek mogelijk in te schatten om verrassingen te voorkomen. Bij extra onderzoeken of ingrepen laten wij direct weten welke gevolgen dit heeft voor de kosten.

Betaal mogelijkheden

Bij het ophalen van uw huisdier verzoeken wij u direct af te rekenen (pin of contant). Wanneer het huisdier is verzekerd bij Proteq dan worden rekeningen boven de € 500,- naar de verzekeringsmaatschappij doorgestuurd. Als u elders bent verzekerd dan verzoeken wij alsnog af te rekenen en zelf deze rekening in te dienen bij de verzekeringsmaatschappij.

Klachten

Het kan voorkomen dat u ontevreden bent over de gang van zaken. Laat dit ons alstublieft weten, want wij willen altijd de beste zorg voor uw huisdier. Klachten kunt u het beste doorgeven aan de dierenarts.