Michaël van Drooge

Sinds april 2014 werk ik met veel plezier in Ridderkerk en sinds juli 2016 in Barendrecht. Hiervoor heb ik al een aantal jaar gewerkt bij 3 andere praktijken in het land. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, maar ik wilde graag in een praktijk werken met meer diagnostische en therapeutische mogelijkheden.

In mijn studententijd heb ik gewerkt op de intensive care voor gezelschapsdieren op de universiteit Utrecht. Ook heb ik greyhounds orthopedisch gekeurd voor een race op een baan met nephaas. Naast de gezelschapsdieren heb ik mijn vrije tijd ook veel met paarden gedaan. Naast paardrijden heb ik ook op een sulky (klein karretje achter een drafpaard) gereden en meegedaan met twee koersen, na een half jaar hard trainen.

In mijn vrije tijd reis ik graag naar verre landen om te vertoeven in wild live parcs en te duiken tussen het koraal en grote zeedieren. Naast de dieren hou ik ook van vele sporten, zoals kitesurfen, golfsurfen en wakeboarden. In de zomer ga ik graag een stukje toeren op de motor of rij ik eens met mijn motor naar het werk.