Cynthia Otto

Sinds januari 2016 ben ik werkzaam als assistente bij dierenkliniek Ridderkerk. Ik assisteer voornamelijk bij de grote huisdieren en sinds juli 2016 werk ik bij de Spoed- & Verwijskliniek voor Dieren in Barendrecht als telefoniste/baliemedewerker.

In Ridderkerk assisteer ik dierenarts Piet Meeus 3 middagen in de week, met de behandeling van voornamelijk paarden en soms ook ander klein vee, die bij ons op de praktijk komen met verschillende klachten. Mijn helpende hand bestaat uit het maken röntgenfoto's, echo's, operaties en het monsteren van paarden. Ook komen wij bij klanten op locatie. Dit is mogelijk, omdat onze geavanceerde apparatuur mobiel is. Dit is vooral handig voor klanten die niet de mogelijkheid hebben om hun paard te vervoeren.

Op de Spoed- & Verwijskliniek voor Dieren in Barendrecht ben ik te vinden achter de balie, daar ben ik elke ochtend het aanspreekpunt en maak ik u wegwijs in onze hypermoderne kliniek. Mijn werkzaamheden als telefoniste/baliemedewerker houden in: het maken van afspraken, het opnemen van patiënten die voor een operatie worden gebracht en administratie.

In mijn vrije tijd ben ik uiteraard veel te vinden op stal, samen met mijn trouwe hondje Roefy.